Basecamp for gode opplevelser

Vi erfarer at de som kommer til oss er selvstendige og bevisste på hva slags fritidssted de vil ha. Vi liker å kalle dem «viderekomne fjellnytere». De ser forbi vinterkjøret på de etablerte ski in/ski out-destinasjonene og søker en helårs «basecamp» med stor tomt, god plass, gode turmuligheter på ethvert nivå og ambisjon, vid natur og store utsyn.

De ser at hvile og lading av batterier i rolige omgivelser gir en viktig kontrast til hjemlige, mer trafikkert og hektisk hverdag. De ser betydningen av at området er like flott til alle årstider. De vet å sette pris på at gode skiheiser og mange tilbud ellers er innen en halv til en times avstand. Ikke minst for ungdommene i huset, som krever heiser på vinteren.

Vi har planlagt et skileikområde som skal fange de flestes nivå og regulerer nå ut den første heisen. Men vi ønsker å bidra til at de som kommer til oss skal få utforske og kose seg langs seterlandskap, seterveger, urørt og variert natur på egne premisser. Vi organiserer transport til og fra skiheisene på Tyin-Filefjell om det er ønske om det vinterstid.

Milde øst eller ville vest? Ja takk begge deler!