Aktiviteter

Tilbudet vil være under konstant utvikling.

padling

I nærområdet finner man flotte skiturområder fra trygg skog og gode løyper til krevende høyfjellslandskap for de som virkelig søker utfordringer. Sommerstid er det sykkel og turvalg for alle smaker og de fleste nivåer. De er mange fjellvann med godt fiske som du som tomtekjøper vil få tips om. For den jaktinteresserte tomtekjøper vil det også være muligheter. Mange flotte fjellområder er tilgjengelig med bil, slik at man lett finner gode utgangspunkter for turer. Skiløypene kjøres i regi av Grindafjell Løypelag.

Klikk her for bildeserier fra Grindafjell Løypelag og andre skiløyper i Vang kommune.

Området er et godt utgangspunkt for å søke opplevelser rundt. Tyin-Filefjell med sine skiheiser og nedfarter er ca. en halv times kjøring unna.  Det er en fin kjøretur på ca. 45 minutter til Beitostølen med heisene og tilbudet for øvrig der. Vil en oppleve vestlandet, er Lærdal i Sognefjorden via Tyin og industruisamfunnet Årdal en kort dagstur med mye opplevelser og kontraster.

Tradisjonsrike Eidsbugarden, med Bygdin og den unike båtruten der, Jotunheimen Nasjonalpark og alle fjellene der er også populære dagsturmål.